Lichtkoepel zonwering

 

In onze webshop bestel je voor een lage prijs een zonweringsdoek op maat voor jouw lichtkoepel. Een goede oplossing is aluminium buitenzonwering, hiermee stoot je het zonlicht buiten af waardoor de warmte vrijwel geen kans heeft om binnen te komen.

 

Lichtkoepel zonwering voor buiten

 

Lichtkoepel zonwering binnen

 

 

Lichtkoepel zonwering online op maat kopen

 

De naam verklapt het al, in de aluminium buitenzonwering zijn aluminium stroken verwerkt die ervoor zorgen dat het directe Uv-licht wordt weerkaatst. Door de weerkaatsing heeft de hitte geen schijn van kans om jouw woon- of werkruimte binnen te dringen via je lichtkoepel(s).

 

Bestel warmtewerende zonwering op maat voor jouw standaard lichtkoepel, ronde lichtkoepel, vlakke lichtkoepel of piramide lichtkoepel gewoon in onze webshop.

 

Bestel lichtkoepel zonwering op maat

 

Lichtkoepel zonwering voor buiten

 

Het belangrijkste doel van zonwering is vaak de zon en de warmte weren. Plaats daarom zonwering aan de buitenkant, vooral als het om je lichtkoepel gaat.

 

Een daklicht zoals een lichtkoepel wordt meestal in het dak geplaatst om binnen een woning of werkplek meer daglicht te creëren. Daarom is het van belang dat je voor buitenzonwering die voor enige lichtinval zorgt. Snelle zonwering oplossingen voor buiten zoals screen doeken, (boot)zeilen en zelfs lakens hebben vaak geen open ruimtes wat een de lichtinval juist niet bevorderd. In ons aanbod aan zonweringdoeken is rekening gehouden met de grote vraag naar lichtdoorlatendheid, helemaal als het gaat om daklichten zoals grote lichtkoepels en lichtstraten.

 

Hieronder laten wij enkele projecten zien waarbij wij dakkoepel zonwering hebben geplaatst bij bedrijfspanden en woonhuizen.

 

 

Lichtkoepel zonwering

 

Lichtstraat zonwering

 

Aluminium buitenzonwering lichtkoepels

 

 

Lichtkoepel zonwering bolle en ronde lichtkoepels

 

Op platte daken worden vaak bolle en ronde lichtkoepels geplaatst. Architecten en aannemers houden rekening met het feit dat daglicht gezond is voor jouw leef- of werkomgeving. Maar bij de plaatsing van lichtkoepels en lichtstraten bij (nieuwbouw) woningen en bedrijfspanden wordt vaak geen rekening gehouden met de warme zomers in Nederland en België. Of het nu gaat om een lichtkoepel van glas, melkglas of kunststof. In al deze gevallen is de warmte en de felle lichtinval vooral ’s zomers vervelend.

 

Bestel lichtkoepel zonwering

Live chat